Obvestilo vlagateljem o izvajanju poslovanja v času aktualnih izrednih razmer povezanih s koronavirusom

Spoštovani vlagatelji! Obveščamo vas o izvajanju preventivnih ukrepov, ki smo jih sprejeli v družbi Generali Investments z namenom zagotavljanja preprečitve širjenja okužb.

 

Vse vlagatelje prosimo, da se za ureditev zadev v zvezi s svojimi naložbami poslužujejo digitalnega poslovanja.

Na voljo je:
– v vsakem trenutku, 24 ur na dan, vseh sedem dni v tednu: spletna poslovalnica.

– v času uradnih ur: storitev finančnega posveta z vašim osebnim finančnim svetovalcem na daljavo.

 

Obisk poslovalnice

Poslovalnico obiščite samo v nujnih primerih, ko obiska ne morete prestaviti na kasnejši datum.

Za obisk poslovalnice se obvezno naročite preko maila: nasvet@generali-investments.si ali telefona 080 80 24 oziroma pokličite svojega osebnega finančnega svetovalca.

Če je le možno, uporabljajte digitalne kanale za poslovanje, ter se poslužujte finančnega posveta v obliki sestanka le, ko je to nujno potrebno, na primer v primeru identifikacije oziroma obveznega osebnega podpisa.

V tem primeru vas prosimo, da:
uro sestanka obvezno predhodno uskladite s finančnim svetovalcem in uskladite zadevo sestanka telefonsko, da bo fizični sestanek trajal čim krajši čas in ne več kot je nujno potrebno.

– da se držite vseh preventivnih ukrepov in ukrepov samozaščite skladno s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

 

Začasno zapiramo poslovalnici v Novi Gorici in Novem mestu. Vsem vlagateljem smo na voljo na elektronskem naslovu: nasvet@generali-investments.si ali na brezplačni številki 080 80 24.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

 

Generali Investments d.o.o.