VARČUJTE S 50 % NIŽJIMI VSTOPNIMI STROŠKI

Samo do konca oktobra.

Več

Elektronski pristop in poslovanje iz udobja domačega naslonjača

Spletna poslovalnica

Kjerkoli in kadarkoli: 24 ur na dan, vse dni na leto.

Elektronski pristop tudi za nove vlagatelje, za obstoječe vlagatelje vso elektronsko poslovanje z uporabo digitalnega certifikata.

1. Za NOVE VLAGATELJE: Če še niste naš vlagatelj, lahko to kadarkoli postanete v naši spletni poslovalnici z uporabo veljavnega kvalificiranega digitalnega potrdila.

2. Za OBSTOJEČE VLAGATELJE: Z oddajo elektronskih obrazcev lahko opravljate vse transakcije kar od doma. Če imate veljavno digitalno potrdilo lahko:

  • sklenite pristopne izjave in uredite vplačila,
  • podajate zahteve za prenos sredstev med našimi produkti ali izplačilo sredstev iz skladov,
  • uredite spremembo osebnih podatkov,
  • imate pregled opravljenih transakcij.
Pristop z video identifikacijo

Iz udobja domačega naslonjača, hitro, varno in enostavno

Če še niste naš vlagatelj, lahko to kadarkoli postanete v naši spletni poslovalnici prek postopka video identifikacije, ne da bi se morali osebno zglasiti v poslovalnicah družbe za upravljanje.

Postopek traja približno 15 minut in ga lahko opravite od ponedeljka do petka od 8:00 do 20:00 in v soboto od 8:00 do 16:00.

Za video identifikacijo boste potrebovali poleg osebnih dokumentov še osebni računalnik ali tablico s kamero, mikrofonom in zvočnikom oziroma pametni mobilni telefon. Po zaključeni video identifikaciji s klicnim centrom se lahko kadarkoli z ustvarjeno e-identiteto prijavite v e-poslovalnico in elektronsko poslujete.

Finančni posvet z osebnim finančnim svetovalcem

Obstoječi vlagatelji lahko z uporabo elektronskega podpisa z oddaljenim dostopom uredite vse transakcije. Vse kar rabite, je pametni mobilni telefon ali računalnik in elektronski naslov. Naši finančni svetovalci so vam na voljo med delovniki v času uradnih ur, med 8.30 in 16.00, prek telefona in e-pošte, ali osebno v poslovni enoti.

Mobilna aplikacija Generali Investments

BREZPLAČNA mobilna aplikacija vam nudi pregled nad tečajnico in aktualnimi informacijami naše družbe. Obstoječi vlagatelji imate možnost opraviti prenos sredstev med podskladi Generali Krovnega sklada – 24 ur na dan, vse dni na leto.

Spletni klepet na naši spletni strani in kontaktni obrazci

Dodatne informacije lahko med delovniki v času uradnih ur prejmete prek spletnega klepeta ali sporočite svoje želje prek kontaktnih obrazcev na naši spletni strani.

Brezplačna telefonska številka

Rabite finančni nasvet ali pomoč?

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 80 24.

E-pošta

Pišite nam na nasvet@generali-investments.si in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.

Obisk poslovne enote

Vabljeni, da nas obiščete na brezplačnem finančnem posvetu. Obisk je mogoč ob striktnem upoštevanju navodil zaposlenih glede osebnega stika in varnostne razdalje.

Za obisk poslovalnice se lahko predhodno naročite prek e-pošte: nasvet@generali-investments.si, ali telefona 080 80 24, oziroma pokličite svojega osebnega finančnega svetovalca.

Vlagateljem se trudimo nuditi
visoko raven obveščenosti

Redno pripravljamo pregled trenutnega dogajanja na kapitalskih trgih kot tudi strokovne objave in nasvete za varčevanje. Spremljajte objave ekipe upraviteljev in finančnih svetovalcev na naši spletni strani v rubriki Nasveti za vlagatelje ali prek Facebooka in LinkedIna.

 

Prijavite se na e-novice in prejmite najnovejše vsebine v svoj e-nabiralnik

Priča smo zgodovinski nihajnosti na kapitalskih trgih.

Kaj storiti v takih razmerah?

Da bi se izognili ugibanjem, kdaj je pravi čas za začetek varčevanja, dolgoročnemu vlagatelju svetujemo, da sledite SEDMIM pravilom varčevanja, ki so jih za vas pripravili naši svetovalci.

NE ZAMUDI

VARČUJTE S 50 % NIŽJIMI VSTOPNIMI STROŠKI

do konca oktobra! *

x