Vabilo na brezplačno predavanje za vlagatelje »Situacija na finančnih trgih in kako izkoristiti trende prihodnosti«

Vas zanima, kaj se dogaja na finančnih trgih in z vašimi skladi, kam vložiti prihranke? Vabimo vas, da se udeležite brezplačnega izobraževalnega predavanja z naslovom Situacija na finančnih trgih in kako izkoristiti trende prihodnosti, na katerem bodo sodelovali finančni strokovnjaki iz družbe KD Skladi.

Program: 
1. Pozdravni nagovor – Luka Podlogar, član uprave
2. Situacija na finančnih trgih in kako izkoristiti trende prihodnosti, pregled po posameznih trgih in skladih – Luka Flere, direktor naložbenega sektorja, Aleš Lokar in Sašo šmigić, pomočnika direktorja naložbenega sektorja
3. Kako postopno varčevati za pokojnino, šolanje otrok, izpolnitev želja. Predstavitev novega produkta varčevalni paketi – Marko Mikuletič, finančni svetovalec
4. Kako poskrbeti za socialno in finančno varnost svojih najbližjih. Predstavitev ponudbe Življenjski kasko – Asistenca življenja (Adriatic Slovenica)
5. Pogovor o predstavljenih temah


Termini:
Torek, 28. maj 2013, ob 17.00, Hotel Mons, Pot za Brdom 55, Ljubljana 
Četrtek, 30. maj 2013, ob 17.00, Maribor Hotel Piramida, Ul. heroja šlandra 10, Maribor

Ker je število mest omejeno, vas prosimo, da se predhodno prijavite:

PRIJAVA NA PREDAVANJE

Želite analizo portfelja in predstavitev različnih možnosti varčevanja v skladih ali o možnostih zavarovanj? Svetovalci družbe KD Skladi in zavarovalni zastopniki Adriatica Slovenice vam bodo na info točki na voljo za brezplačen finančni nasvet.

Veselimo se srečanja z vami.