V Deželno banko po vzajemne sklade Generali Investments

Ljubljana, 15. marec 2022 – Z današnjim dnem so strankam v Deželni banki Slovenije d.d. ponovno na voljo naložbene možnosti oz. pristopi k vzajemnim skladom. Različne naložbene možnosti v vzajemne sklade v banki s partnerjem Generali Investments d.o.o.

 

 

K vzajemnim skladom je možno pristopiti v naslednjih 14 DBS poslovalnicah: Ljubljana (Kolodvorska 9), Medvode (Cesta ob Sori 11), Kranj (Šuceva 27), Maribor (Eve Lovše 15), Gornja Radgona (Partizanska 23), Slovenj Gradec (Ronkova 37), Celje (Kocbekova 5), Koper (Zore Perello Godina 2), Nova Gorica (Tolminskih puntarjev 2), Sežana (Partizanska cesta 63), Postojna (Novi trg 6), Tolmin (Rutarjeva 35), Idrija (Lapajnetova 35) in Novo mesto (Novi trg 9). Dodatna vplačila so možna v vseh 75 poslovalnicah DBS.

Mag. Barbara Cerovšek Zupančič, članica uprave DBS: »Veseli smo, da lahko strankam ponovno nudimo pristope k vzajemnim skladom. S tem smo obogatili nabor naših storitev, stranke pa so pridobile dodatne možnosti za naložbo presežnih sredstev. Verjamemo, da bo partnersko sodelovanje z Generali Investments uspešno in ga bomo ohranili dolgoročno«.

Luka Podlogar, predsednik uprave Generali Investments je ob tem dodal: »Smo v obdobju, ko so trenutne obresti za varčevanje nizke, zaradi inflacije pa naši prihranki kopnijo. V takšnem obdobju je vlaganje na kapitalske trge pomemben sestavni del našega finančnega premoženja. Zelo priljubljen enostaven in hkrati tudi likviden način plemenitenja prihrankov na kapitalskih trgih so vzajemni skladi, ki jih sedaj ponuja tudi naš partner Deželna banka Slovenije. Verjamemo, da smo skupaj lahko še učinkovitejši pri plemenitenju vaših prihrankov«.

Pri Generali Investments smo pripravili tudi posebno akcijsko ponudbo, bon v vrednosti 30 EUR za nove vlagatelje oz. 50 % nižje vstopne stroške. Podrobnosti so dosegljive na spletni strani: Vzajemni skladi | DBS

 

Z lepimi pozdravi.

Generali Investments d.o.o.