Serijo jesenskih finančnih webinarjev smo začeli s prof. dr. Juretom Leskovcem

Pri Generali Investments se zavedamo pomena finančne pismenosti. Zadnja situacija, ko so bili kapitalski trgi zaradi epidemije z novim koronavirusom nestanovitni, je pa še toliko bolj dokazala, kako pomembno je, da vlagatelji na tako hitre popravke ne reagirajo čustveno in pomanjkljivo informirani ampak sledijo svoji začrtani strategiji.

 

 

Imamo dolgoletna znanja, smo prva slovenska družba za upravljanje, prejmemo številna priznanja za uspešno upravljanje in naše znanje želimo deliti. V ta namen smo se odločili, da začnemo s serijo spletnih webinarjev, s katerimi vam želimo pomagati pri ravnanju z vašimi prihranki.

Posebej smo počaščeni, da smo serijo jesenskih finančnih webinarjev začeli z izjemnim gostom, izr. prof. Juretom Leskovcem. Vzbudil je zanimanje preko 800 udeležencev. Z Luko Fleretom in Mojco Marijo Pregelj so se na spletnem dogodku z naslovom, »Tehnologija, kaj je v čakalnici?«, pogovarjali o :

  • Področjih strojnega učenja, umetne inteligence in podatkovne analitike, ki nam bodo v bodoče krojile življenje bolj kot si lahko predstavljamo.
  • Tehnologiji – panogi, ki s svojim vplivom spreminja vse druge panoge v interdisciplinarne.
  • Kako se to odraža na kapitalskih trgih.
  • Ameriki – nosilki tehnološkega razvoja.
  • Kroženju znanja.

 

Prisluhnite celotnemu webinarju TUKAJ.

Vabljeni tudi, da si ogledate pretekle in se nam pridružite na prihodnjem webinarju. VSAK PRVI TOREK V MESECU.


#jureleskovec #tehnologija #umetnainteligenca #generaliinvestments #asef