Obvestilo o spremembi pri plačevanju z direktnimi obremenitvami

Obveščamo vas, da bomo družbe za upravljanje zaradi sprememb, kako banke obravnavajo ta vplačila (po pravilih SEPA), od 1.  januarja 2013 morale spremeniti način poslovanja z direktnimi vplačili. V zvezi s tem veljajo splošni pogoji bank. Glede vaših vplačil ne bo sprememb, saj bomo še naprej izvajali direktne obremenitve na predvidene dneve, kot je že ustaljena […]

Obveščamo vas, da bomo družbe za upravljanje zaradi sprememb, kako banke obravnavajo ta vplačila (po pravilih SEPA), od 1.  januarja 2013 morale spremeniti način poslovanja z direktnimi vplačili. V zvezi s tem veljajo splošni pogoji bank.

Glede vaših vplačil ne bo sprememb, saj bomo še naprej izvajali direktne obremenitve na predvidene dneve, kot je že ustaljena praksa. Zato vam ni treba narediti ničesar. Razlika je edino v tem, da odslej vse spremembe oziroma ukinitev vašega soglasja za direktno obremenitev urejate z družbo KD Skladi oziroma na naših vpisnih mestih in ne več pri vaši banki. Enako se lahko za vsa morebitna vprašanja glede višine zneskov direktnih obremenitev ali drugih vprašanj v zvezi z izvršitvijo posamezne direktne obremenitve obrnete na naše finančne svetovalce (ga. Katja Bogataj, g. Ernes Suljić in g. Marko Mikuletič) na brezplačno telefonsko številko 080 80  24, na naš elektronski naslov kds-prodaja@ kd-group.si ali po pošti na KD Skladi, družba za upravljanje, d. o. o., Dunajska cesta 63, Ljubljana (Sektor prodaje).

Posebno obvestilo za vlagatelje, ki imajo dan vplačevanja 8. v mesecu.