Obvestilo o poslovanju

Spoštovani vlagatelji! Obveščamo vas o izvajanju preventivnih ukrepov, ki smo jih sprejeli v družbi Generali Investments z namenom preprečitve širitve epidemije koronavirusa v Sloveniji.

 

V preteklih tednih smo začeli z izvajanjem vseh preventivnih ukrepov za zagotovitev procesa neprekinjenega poslovanja in za večino zaposlenih uvedli delo od doma. Ekipa upraviteljev premoženja svoje delo opravlja nemoteno in skrbi za ustrezno upravljanje premoženja Generali Krovnega sklada.

Vse vlagatelje prosimo, da se za ureditev zadev v zvezi s svojimi naložbami poslužujejo digitalnega poslovanja.

Na voljo je:
– v vsakem trenutku, 24 ur na dan, vseh sedem dni v tednu: spletna poslovalnica.
v času uradnih ur med delovniki: storitev finančnega posveta z vašim osebnim finančnim svetovalcem na daljavo.

Naši finančni svetovalci so vam na voljo na telefonski številki 080 80 24 ali neposredno na svojem telefonu: v času uradnih ur, med 8.30 in 16.00 uro.

Od vključno ponedeljka, 16. 3. 2020, ZAPIRAMO vse svoje poslovalnice po Sloveniji, z izjemo poslovalnice v Ljubljani na Dunajski 63, kjer uvajamo poseben režim sprejema strank in je obisk poslovalnice mogoč samo v izjemno nujnih primerih po predhodno usklajenem terminu, v času od ponedeljka do petka, med 9.00 in 13.00 uro.

Za obisk poslovalnice se obvezno predhodno naročite preko e-pošte: nasvet@generali-investments.si, ali telefona 080 80 24, oziroma pokličite svojega osebnega finančnega svetovalca. V tem primeru:
– telefonsko predhodno uskladite uro sestanka in zadevo sestanka, da bo fizični sestanek trajal čim krajši čas in ne več kot je nujno potrebno.
– se morate držati vseh naših preventivnih ukrepov in ukrepov samozaščite skladno s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

 

Generali Investments d.o.o.