NLB Banka Skopje v sodelovanju s hčerinsko družbo Generali Investments – Generali Investments AD SKOPJE z novim produktom – prodajo enot investicijskih skladov

(Skopje, Ljubljana 9.12.2021) Generali Investments AS Skopje bo v sodelovanju z NLB Banko Skopje svojo ponudbo nadgradil z novimi sodobnimi finančnimi produkti – s skladi ene najuglednejših in najstarejših družb za upravljanje v Jugovzhodni Evropi.

 

Generali Investments AS Skopje bo v sodelovanju z NLB Banko Skopje svojo ponudbo nadgradil z novimi sodobnimi finančnimi produkti – s skladi ene najuglednejših in najstarejših družb za upravljanje v Jugovzhodni Evropi. Z uvedbo novega produkta NLB Banka Skopje dopolnjuje koncept ponudbe »vse na enem mestu« – svojim strankam želijo ponuditi celovito finančno svetovanje ter bogato ponudbo finančnih produktov in storitev.

Sodelovanje med družbama so danes okronali z donacijo, ki so jo namenili mlademu matematičnemu geniju Damjanu Davkovu iz Štipa. Bon v vrednosti 3.000 evrov, ki so ga mlademu geniju izročili predsednik uprave NLB Banke Skopje, Antonio Argir, predsednik uprave Generali Investments, Luka Podlogar, in glavni izvršni direktor Generali Investments AD Skopje, Laze Kamčev, bo v obliki enot naložen sklad »Generali Top Brands«, z namenom, da bo vsoto lahko še oplemenitil in jo v prihodnje porabil za izobraževanje in usposabljanje.

Luka Podlogar, predsednik uprave Generali Investments, je pozdravil sodelovanje med družbama in ob tej priložnosti dejal: »Sodelovanje z NLB banko Skopje negujemo in banko prepoznavamo kot pomembnega poslovnega partnerja. Močno verjamemo v sinergijo in prepričan sem, da je to šele začetek za naše nadaljnje skupno lokalno in mednarodno rast in širitev našega produktnega portfelja. Smo najboljši v tem, kar počnemo.«