Nagradna igra za bralce revije Ciciban in Cicido

Družba KD Skladi je za prvi šolski dan pripravila nagradno igro Uresničujte svoje sanje z majhnimi koraki. Vsi bralci revije Pogled, priloge revije Ciciban in Cicido, ki bodo do 31. oktobra 2013 poslali izpolnjen odrezek, bodo sodelovali v nagradnem žrebanju za glavno nagrado enoletno popotnico za življenje (12 mesečnih zneskov v višini 30 €) in […]

Družba KD Skladi je za prvi šolski dan pripravila nagradno igro Uresničujte svoje sanje z majhnimi koraki. Vsi bralci revije Pogled, priloge revije Ciciban in Cicido, ki bodo do 31. oktobra 2013 poslali izpolnjen odrezek, bodo sodelovali v nagradnem žrebanju za glavno nagrado enoletno popotnico za življenje (12 mesečnih zneskov v višini 30 €) in preostalih 49 privlačnih nagrad.

Uresničujte svoje sanje z majhnimi koraki!

Otroci, s svinčnikom potujte skozi zavozlanko do cilja in narišite ali napišite, kaj si vi in preostali družinski člani želijo, ter sodelujte v nagradni igri. Odrezek pošljite po pošti na KD Skladi, sektor Prodaje, Dunajska 63, 1000 Ljubljana.

Žrebanje bo 11. novembra 2013 na sedežu družbe KD Skladi, nagrajenci pa bodo objavljeni na spletni strani www.kd-skladi.si. in obveščeni po pošti ali elektronski pošti.


Pravila in pogoji nagradne igre