Imejte 24 ur na dan, 365 dni v letu pregled nad svojim portfeljem, ki ga lahko aktivno prilagajate pa naj bo iz to domačega naslonjača ali pa kjerkoli vam ustreza.

1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8

Kaj vam omogoča aplikacija
Generali Investments?

PREGLED NAD NALOŽBAMI!

Vlagatelji Generali Investments s prijavo pridobite vpogled v aktualno stanje svojih naložb in možnost opravljanja prenosov med podskladi. Kot novost smo vam ponudili enostavne inštrukcije za vplačila prek UPN nalogov s QR kodo in ureditev pristopa za vaše manjkajoče podsklade našega krovnega sklada. Brezplačna aplikacija Generali Investments vsem, tudi nevlagateljem, omogoča spremljanje tečajnice, gibanja podskladov Generali Krovnega sklada in donosnosti varčevalnih načrtov ter prebiranje najnovejših obvestil. Prek aplikacije lahko hitro in enostavne poiščete vam najbližjo poslovalnico.

Prenesite si BREZPLAČNO aplikacijo

Kako se prijavim v aplikacijo
Generali Investments?

ENOSTAVNO!

V mobilno aplikacijo se lahko vlagatelji Generali Investments (fizične osebe) prijavite s prijavni podatki naše spletne poslovalnice ali pa prek registracijskega postopka ustvarite uporabniški profil. Vstop lahko zaščitite s PIN kodo ali uporabo biometričnih podatkov.