FINANČNI WEBINAR Investicijski polčas 2024 in kaj nas čaka v drugi polovici leta na kapitalskih trgih

Oglejte si POSNETEK webinarja

Brezplačno naložite aplikacijo Generali Investments

1/10
2/10
3/10
4/10
5/10
6/10
7/10
8/10
9/10
10/10

Kaj vam omogoča aplikacija
Generali Investments?

PREGLED NAD NALOŽBAMI!

Vlagatelji Generali Investments s prijavo pridobite:

  • vpogled v aktualno stanje svojih naložb,
  • možnost opravljanja prenosov med podskladi in
  • sklepanja novega produkta z generiranjem enkratnega časovno omejenega gesla (OTP).

Ko želite urediti novo vplačilo so vam v pomoč enostavne inštrukcije za vplačila prek UPN nalogov s QR kodo. Kot novost smo vam ponudili prikaz stanja portfelja in tečajnice za poljuben pretekli dan ter pregled naložb in e-poslovanje za vlagatelja, za katerega imate urejeno pooblastilo.

Brezplačna aplikacija Generali Investments vsem, tudi nevlagateljem, omogoča spremljanje tečajnice, gibanja podskladov Generali Krovnega sklada in donosnosti varčevalnih načrtov ter prebiranje najnovejših obvestil. Prek aplikacije lahko hitro in enostavne poiščete vam najbližjo poslovalnico. V najnovejši verziji smo vsem, ki še niste naši vlagatelji, omogočili pristop k podskladom Generali Krovnega sklada z video identifikacijo – brez obiska poslovalnice, varno in enostavno.

Prenesite si BREZPLAČNO aplikacijo

Kako se prijavim v aplikacijo
Generali Investments?

ENOSTAVNO!

V mobilno aplikacijo se lahko vlagatelji Generali Investments (fizične osebe) prijavite s prijavni podatki naše spletne poslovalnice ali pa prek registracijskega postopka ustvarite uporabniški profil. Vstop lahko zaščitite s PIN kodo ali uporabo biometričnih podatkov.