KD Skladi že devetič zapored najbolj zaupanja vredna družba za upravljanje

Po zaključeni evropski raziskavi je družba KD Skladi že devetič zapored (2008–2016) pridobila naziv Trusted Brand v kategoriji Investicijske družbe in vzajemni skladi za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko. Naziv izkazuje zaupanje v KD Sklade med slovenskimi potrošniki in bralci revije Reader’s Digest.Družba za upravljanje KD Skladi se je že devetič zapored pridružila ostalim najbolj […]

Po zaključeni evropski raziskavi je družba KD Skladi že devetič zapored (2008–2016) pridobila naziv Trusted Brand v kategoriji Investicijske družbe in vzajemni skladi za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko. Naziv izkazuje zaupanje v KD Sklade med slovenskimi potrošniki in bralci revije Reader’s Digest.

Družba za upravljanje KD Skladi se je že devetič zapored pridružila ostalim najbolj priznanim slovenskim blagovnim znamkam. Naziv je vsekakor potrditev in priznanje za odličnost v upravljanju in v vsakodnevnem odnosu ter skrbi za vlagatelje. Zaupanje je v finančni industriji ključnega pomena, zato smo nagrade Trusted Brand že deveto leto zapored še toliko bolj veseli. Zahvaljujemo se bralcem revije Reader’s Digest in vlagateljem v prepričanju, da lahko tudi v prihodnje prispevamo k uresničevanju finančnih ciljev.

European Trusted Brand v izvedbi Reader’s Digest je ena največjih evropskih potrošniških raziskav o odnosu do izdelkov in storitev široke potrošnje. V Sloveniji je v raziskavi Trusted Brand 2016, ki jo je izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana, sodelovalo 7.400 naključno izbranih slovenskih naročnikov revije Reader’s Digest Slovenija. Anketiranci so navedli svojo najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v skupno 32 kategorijah in najbolj zaupanja vredne blagovne znamke na področju varovanja okolja. V kategorijah TV voditelj, radijski voditelj, glasbenik, poslovnež in športnik so izbirali, katera je najbolj zaupanja vredna osebnost v Sloveniji.