KD Skladi vabijo na sejem Kapital 2013

V sredo in četrtek, 24. in 25. aprila 2013, med 10. in 19. uro, bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal že 19. Finančni sejem Kapital 2013, sejem za kreiranje in doseganje finančnih ciljev. Letošnji Finančni sejem ponuja tudi individualna svetovanja, zato se, če vas določeno področje posebej zanima, lahko prijavite na svetovalne urice, brezplačno […]

V sredo in četrtek, 24. in 25. aprila 2013, med 10. in 19. uro, bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal že 19. Finančni sejem Kapital 2013, sejem za kreiranje in doseganje finančnih ciljev. Letošnji Finančni sejem ponuja tudi individualna svetovanja, zato se, če vas določeno področje posebej zanima, lahko prijavite na svetovalne urice, brezplačno osebno svetovanje s svetovalci.

Med sponzorji sejma je tudi družba KD Skladi. Vabimo vas na predavanje naših strokovnjakov:

Sreda, 24. 4. 2013

DVORANA II

14.00- 15.00 Predavanje: Situacija na finančnih trgih in kako izkoristiti trende prihodnosti

Sašo šmigić in David Zorman, upravitelja, KD Skladi, d.o.o.

Upravitelja se bosta posvetila trenutnemu okolju na kapitalskih trgih v luči zgodovinskega konteksta in primerjala vzorec okrevanja po krizi s trenutnim razpletom. Predstavila bosta privlačnost delniških trgov glede na ostale naložbe in druge dolgoročne strukturne trende, ki jih lahko uporabimo v naložbeni strategiji. Staranje prebivalstva, višanje kakovosti življenja in predvsem potrošnja na razvijajočih se trgih so trendi, odporni na krizo.

Prijava

INFO TOČKA

10.00 – 15.00 Svetovalne urice KD Skladi: brezplačno osebno svetovanje z našimi svetovalci

Že varčujete in vas zanima razlaga aktualnih razmer na finančnih trgih, kaj se dogaja z vašimi skladi? Vas zanima, kam vložiti nove prihranke, kako varčevati za pokojnino? 

Finančni svetovalci družbe KD Skladi vam bodo na voljo za brezplačen finančni nasvet, osebni pregled portfelja in predstavitev različnih možnosti varčevanja v skladih.

Vstopnina: 8 EUR, 4 EUR (dijaki, študentje, upokojenci)

VSA PREDAVANJA SO BREZ KOTIZACIJE, OBVEZNA JE PRIJAVA!

Na voljo bo tudi nekaj brezplačnih vstopnic za naše vlagatelje. Pišite na nasvet@kd-skladi.si  in sporočite svoj naslov. Pohitite in si zagotovite brezplačen vstop!

Več o programu in prijave