KD Skladi: S Tino in Veroniko si delimo strast

(Ljubljana, 20. december 2018) Društvo športnih novinarjev Slovenije je na včerajšnji, že tradicionalni prireditvi, podelilo nagrade najboljšim športnikom v letu 2018. Letos se je te prestižne nagrade razveselila tudi jadralska posadka 470 Tina Mrak in Veronika Macarol, ki je prejela nagrado za najboljšo ekipo in ki že nekaj časa uspešno sodeluje s KD Skladi.

                       Foto: arhiv podjetja.

KD Skladi, prva slovenska družba za upravljanje, generalni pokrovitelj Tina Mrak – Veronika Macarol 470 Slovenian sailing team, sodeluje z odličnima jadralkama že od konca lanskega leta, ko so z obetavnima jadralkama podpisali pogodbo o sodelovanju do leta 2020, do poletnih olimpijskih iger v Tokiu. Za sodelovanje z njima so se odločili, ker sta izjemni športnici in ker je jadralstvo šport, ki ga odlikujejo odličnost, dolgoročnost, strast, zmage in ekipni duh. To pa so vrednote, ki odsevajo tudi vrednote družbe KD Skladi.

Ob tej priložnosti je Luka Podlogar, predsednik uprave KD Skladov dejal:« Moram priznati, da nad izborom nisem presenečen, saj gre za izjemni športnici, ki sta svojim ciljem popolnoma predani. Sta vztrajni, odlikujejo pa ju tudi disciplina, strokovnost, pogum in močna volja. To so pa tudi lastnosti, ki so izjemno pomembne za dolgoročno varčevanje. In prav te lastnosti vodijo na vrh tudi Tino Mrak in Veroniko Macarol. Ponosen sem, da lahko sodelujemo s to izjemno in uigrano ekipo. Z njima delimo strast do vrhunskih rezultatov, ki jih bomo zasledovali tudi v letu 2019. S predanostjo, zaupanjem in partnerskim odnosom gremo skupaj do cilja, do Tokia 2020.«