KD Skladi prejeli nagrado revije World Finance za najboljšo družbo za upravljanje v Sloveniji v letu 2015

Na letošnji podelitvi nagrad revije World Finance je družba KD Skladi prejela nagrado za najboljšo družbo za upravljanje v Sloveniji (»World Finance Best Investment Management Company, Slovenia 2015«).

KD Skladi smo bili prepoznani kot najboljša družba za upravljanje na podlagi številnih kriterijev, kot so uspešnost upravljanja, skrb za vlagatelje, izpostavljenost profilom tveganja. Prejeti naziv v tujini je skupaj s številnimi prejetimi slovenskimi nagradami in doseženimi donosnostmi pokazatelj kakovostnega upravljanja upravljavske ekipe, predvsem pa potrjuje odličnost in strokovnost družbe KD Skladi. Z nagradami Investment Management Awards se lahko pohvalijo podjetja, ki so zaslužna za največji napredek pri razvoju panoge, in dokazujejo, da so kljub različnim oviram sposobna izstopati v teh težkih časih. Zmagovalci so objavljeni v julijsko – avgustovski številki revije World Finance in na spletni strani http://www.worldfinance.com/awards/investment-management-awards-2015.

Strokovna žirija že od leta 2007 prek enoletnega nagrajevanja World Finance Investment Management Awards nagrajuje družbe, ki imajo sposobnost ostati pred trgom, zagotavljajo izjemno podporo strankam in ustvarjajo donose za svoje vlagatelje.