KD Skladi postali Generalni pokrovitelj ekipe Tina Mrak in Veronika Macarol Sailing Team

(11. december 2017) S 1. decembrom 2017 so KD Skladi, prva in najboljša slovenska družba za upravljanje v Sloveniji, postali generalni pokrovitelj ekipe Tina Mrak in Veronika Macarol Sailing Team. KD Skladi so tako postali pomembni in glavni pokrovitelj uspešnih slovenskih jadralk Tine Mrak in Veronike Macarol, ki trenirata pod taktirko nekdanjega izvrstnega jadralca Tomaža Čopija.

Prva slovenska družba za upravljanje KD Skladi je sodelovanje z odličnima slovenskima jadralkama podpisala do leta 2020, do poletnih olimpijskih iger v Tokiu. Jadralstvo je šport, ki ga odlikujejo odličnost, dolgoročnost, strast, zmage in ekipni duh. To pa so vrednote, ki odsevajo tudi vrednote družbe KD Skladi.

Ob tej priložnosti je Luka Podlogar, predsednik uprave KD Skladov poudaril:«Pokroviteljstvo na najvišji ravni je zagotovo dejavnost, ki prinaša vsem stranem ugled, spoštovanje in kar je najpomembnejše podporo športnikom, ki so lahko s svojimi dejanji, požrtvovalnostjo, strastjo in vztrajnostjo, vzor vsem nam. Ponosni smo, da smo sklenili sodelovanje s tako odlično ekipo, s Tino, Veroniko in Tomažem ter upamo, da jim bomo s svojo podporo pomagali k cilju, zlate olimpijske medalje.«

Tina Mrak-Veronika Macarol Sailing Team (foto: Bor Dobrin)