Generali Investments postal podpornik projekta Botrstvo

Zaključili smo naš projekt okraševanja novoletne smrečice z željami naših vlagateljev, naključnih obiskovalcev, poslovnih partnerjev in zaposlenih s srčnimi željami za leto 2022. Hvala za vaše sodelovanje, vsaka želja pomeni en evro v dobrodelne namene. Našo novoletno smrečico ste okrasili s 1551 raznolikimi željami, zelo osebnimi in tistimi najpogostejšimi, ki si jih vsi želimo: zdravje, sreča, mir in dobri medsebojni odnosi.

 

 

»Veliko zdravja, ljubezni, razumevanja, smeha, pesmi, plesa, dobrih ljudi in še kanček sreče za povrh!« …. je na našo virtualno smrečico zapisala Nina.

Da bi vsaj del teh želja lahko uresničili za tiste najbolj ranljive, smo se v družbi Generali Investments odločili, da bomo vaše želje potrojili in skupni znesek v višini 6.000 evrov prispevali v projekt Botrstvo. Generali Investments s svojim delovanjem sledimo našemu poslanstvu v okviru katerega razvijamo tudi družbeno odgovorno noto. S številnimi donacijami smo dejavni na področju humanitarne dejavnosti in kulture ter športa in izobraževanja, s čimer želimo pomagati tudi družbeno najšibkejšim k uresničitvi drznih ciljev.

Projekt Botrstvo v Sloveniji je pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje nastal leta 2010. Namenjen je otrokom in mladostnikom iz družin v stiski iz vse Slovenije, ki potrebujejo dodatno podporo in pomoč za izboljšanje kakovosti življenja, zmanjšanje socialne izključenosti otrok in mladostnikov zaradi revščine ter omogočanje boljših pogojev za zdrav in spodbuden razvoj, izobraževanje, odkrivanje in razvoj talentov.

Hvala vsem za podporo in vse dobro v 2022!

Generali Investments d.o.o.