Kaj boste izvedeli na webinarju?

  • Dotaknili se bomo aktualnega dogajanja in pogledali, kakšen bo vpliv spopada dveh predsedniških kandidatov na vrednost vašega premoženja?
  • Spoznali boste, kako se lotiti varčevanja v vzajemnih skladih, da stresni dogodki ne vplivajo nanj. Predstavili vam bomo 3 strategije.
  • Prejeli boste koristne nasvete vsi, ki ste na začetku karierne poti in se šele odločate, kje boste varčevali.
  • Spoznali boste, ali morate prilagoditi varčevanje vsi, ki ste že aktivni in skrbite tudi za finančno varnost svojih družinskih članov.

Pretekli webinarji

Za vas smo zbrali pretekle webinarje, ki si jih lahko ogledate.

Spopad generacij: preverite, kako in kam vlagajo milenijci

Nalagajte denar bolje od staršev

Tehnologija: Kaj je v čakalnici?

Naveličani depozitov, posvetujte se z najboljšima upravljavcema premoženja?

Netflix, Apple, Google, Amazon in priložnosti za varčevanje

Zakaj smo se odločili,
da vam ponudimo brezplačne webinarje?

Pri Generali Investments se že dolgo časa zavedamo pomena finančne pismenosti. Zadnja situacija, ko so bili kapitalski trgi zaradi epidemije z novim koronavirusom nestanovitni, je pa še toliko bolj dokazala, kako pomembno je, da vlagatelji na tako hitre popravke ne reagirajo čustveno in pomanjkljivo informirani. To jih vodi le v napačno odločitev in strategijo. Imamo dolgoletna znanja, saj smo prva slovenska družba za upravljanje, prejemamo številna priznanja za uspešno upravljanje in naše znanje želimo deliti. V ta namen smo se odločili, da začnemo s serijo spletnih delavnic, webinarjev, s katerimi vam želimo pomagati pri ravnanju z vašimi prihranki.