Demografija – Ekonomija – Tehnologija. Kam gremo?

Pridružite se nam na strokovno-finančnem posvetu, v središču katerega bodo prihajajoče spremembe finančnih trgov in vplivi le teh na kupce. Dogodek v Skupini KD Group organiziramo v sodelovanju s Poslovno akademijo Finance, potekal pa bo v sredo, 6. aprila, med 9.00 in 12.30 v Grand hotelu Union v Ljubljani. Priznani govorniki bodo predstavili analizo makroekonomskih […]

Pridružite se nam na strokovno-finančnem posvetu, v središču katerega bodo prihajajoče spremembe finančnih trgov in vplivi le teh na kupce. Dogodek v Skupini KD Group organiziramo v sodelovanju s Poslovno akademijo Finance, potekal pa bo v sredo, 6. aprila, med 9.00 in 12.30 v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Priznani govorniki bodo predstavili analizo makroekonomskih razmer, vpliv megatrendov na investiranje premoženja, posledice razvoja in vpliv umetne inteligence, kako nam bodo roboti spreminjali svet, kje se skrivajo nove priložnosti v dinamičnem okolju, na sklepni okrogli mizi pa bomo govorili o dejavnikih, ki vplivajo na razvoj finančnih sistemov.

Podroben program dogodka si lahko ogledate na www.financni-trgi.si.