Varčujte s 50 % NIŽJIMI VSTOPNIMI STROŠKI do konca marca.*

Več

Kaj boste izvedeli na webinarju?

  • V finančnem premoženju gospodinjstev se nadaljuje precejšnje povečevanje vlog iz leta 2019, saj je kljub začetku pandemije covid-19 v prvem četrtletju leta 2020 prirast bančnih vlog znašal 294 milijonov EUR. Kljub zelo nizkim obrestnim meram, vloge v bankah še vedno predstavljajo skoraj polovico finančnega premoženja gospodinjstev v Sloveniji. Je resnično pametno varčevati zgolj na bankah ali obstajajo tudi alternativne oblike varčevanja? Pridružite se nam na webinarju in spoznajte:
  • kaj pomenijo za vaše prihranke rekordno nizke obrestne mere, uvajanje ležarin pri nekaterih slovenskih bankah in vpliv inflacije;
  • kako biti pri varčevanju dovolj previden, a se vseeno odločiti za donosnejše oblike varčevanja od depozita, varčevalnega načrta ali celo nogavice;
  • zakaj je strah pred vzajemni skladi odveč in zaradi katerih prednosti predstavljajo dobro alternativo bolj znanim, a hkrati konzervativnim oblikam varčevanja.

Prijava na webinar

Za prijavo na webinar izpolnite spodnji obrazec. Na dan webinarja boste na elektronski naslov prejeli sporočilo s povezavo do webinarja.

Udeležba na webinarju je brezplačna.

Pretekli webinarji

Za vas smo zbrali pretekle webinarje, ki si jih lahko ogledate.

Zakulisje razvoja cepiva proti covid-19 in njegov vpliv na finančne trge

Kakšno leto je pred nami? Vpogled v 2021

Spopad generacij: preverite, kako in kam vlagajo milenijci

Nalagajte denar bolje od staršev

Tehnologija: Kaj je v čakalnici?

Naveličani depozitov, posvetujte se z najboljšima upravljavcema premoženja?

Netflix, Apple, Google, Amazon in priložnosti za varčevanje

Zakaj smo se odločili,
da vam ponudimo brezplačne webinarje?

Pri Generali Investments se že dolgo časa zavedamo pomena finančne pismenosti. Zadnja situacija, ko so bili kapitalski trgi zaradi epidemije z novim koronavirusom nestanovitni, je pa še toliko bolj dokazala, kako pomembno je, da vlagatelji na tako hitre popravke ne reagirajo čustveno in pomanjkljivo informirani. To jih vodi le v napačno odločitev in strategijo. Imamo dolgoletna znanja, saj smo prva slovenska družba za upravljanje, prejemamo številna priznanja za uspešno upravljanje in naše znanje želimo deliti. V ta namen smo se odločili, da začnemo s serijo spletnih delavnic, webinarjev, s katerimi vam želimo pomagati pri ravnanju z vašimi prihranki.